Blíží se Stromovka Open 2022, zahajovací turnaj KOSTKA Stav Czech Discgolf Tour

Blíží se Stromovka Open 2022, zahajovací turnaj KOSTKA Stav Czech Discgolf Tour

Již tento týden proběhne ve městě, kde by chtěl žít každý, první turnaj nejvyšší české discgolfové soutěže – Stromovka Open 2022. Přijměte naše pozvání a přečtěte si, na co všechno se v Českých Budějovicích můžete těšit.

Jak říká samotný ředitel turnaje Jan Studnička – ve Stromovce je krásně, ale České Budějovice toho nabízí mnohem víc. Ať už tedy na turnaj přijedete jako hráči, nebo jako diváci, nezapomeňte vše náležitě prozkoumat. A pokud budete tentokrát vše sledovat jen zpovzdálí přes internet, tak se vám i přesto pokusíme zprostředkovat maximální zážitek.

Na první zastávku KOSTKA Stav Czech Discgolf Tour přijede téměř kompletní česká špička, snad jen s výjimkou Jakuba Semeráda a Bohdana Bílka, kteří turnaj oba vynechají kvůli studijním povinnostem. O podívanou ale nebude nouze ani tak. Mezi favority v MPO patří Stanislaus Amann, Matěj Vojtík, Jakub Knápek či Petr Striegler, v FPO Eliška Bártková spolu s Evou Bínovou, v MP40 Jiří Brožek a Marek Šrom a v MJ18 Martin Štípek a Matyáš Bareš.

Hráče prověří zbrusu nový layout hřiště, na kterém se spolu s ředitelem turnaje J. Studničkou podílel i Kryštof Novák. Celkem 2691 metrů, par 67, jeden ostrov, 3 tunelové jamky, dva pětipary… Inu, bude to výzva.

Díky novému generálnímu partnerovi ligy – společnosti KOSTKA Stav, se můžete těšit na profesionálnější turnaje s mezinárodní účastí, které kromě samotných účastníků budou mnohem více myslet i na diváky a veřejnost. Každá zastávka CDGT teď bude mít dosah v různých médiích a také spoustu výstupů na internetu, o které se bude starat Martin Jaroš (fotografie), Tomáš Valík (videa) a Kryštof Novák (příspěvky a články). Už teď navíc můžeme prozradit, že se můžete těšit na play-by-play video z posledního kola nejlepšího flightu kategorie MPO.

Všechny výstupy budou publikovány na Facebooku, YouTube a Instagramu České asociace discgolfu.

Harmonogram a další informace o turnaji najdete zde.

Live scoring z turnaje můžete sledovat od pátku zde.

Zpět nahoru