Čeká nás závěr sezóny CDGT na Moravian Open – Jiří Bílek Memorial 2022

Čeká nás závěr sezóny CDGT na Moravian Open – Jiří Bílek Memorial 2022

Spolu s discgolfovým klubem Moravian Gators Nový Jičín vás zveme na letos poslední turnaj KOSTKA stav Czech Discgolf Tour. Jde o velice oblíbený a tradiční turnaj, který se odehrává na kopci Svinec u Nového Jičína. Ani tato zastávka CDGT nebude výjimkou v letošním trendu představování nových turnajových layoutů hřišť. A že si dali designéři záležet!

Také na Moravian Open – Jiří Bílek Memorial se budou hrát 3 kola po 18 jamkách postupným startem. Otevírají se 4 kategorie: MPO, FPO, MP40 a MJ18. První kolo začíná v pátek 30.9. a hráči startují od 8:30 do 13:30 z jamky číslo 1. Turnaje se celkově zúčastní 120 hráčů.

Podle ratingu jde o nejlépe obsazený turnaj letošního roku. Je to tak zejména díky spoustě kvalitních zahraničních hráčů, kteří se na turnaj přihlásili. Obrovská konkurence bude ve všech kategoriích, nejvyšší rating v MPO drží Petr Striegler (1009), v FPO Laura Posch z Rakouska (909), v MP40 Milosz Boruszewski z Polska (960) a v MJ18 Martin Opršal. Dosáhnout na pěkné bodové hodnocení do CDGT i na payouty bude těžší, než kdy dříve. Dosavadní výsledky CDGT najdete zde.

Počínání discgolfistek a discgolfistů ve všech kategoriích budete moci sledovat na live scoringu idiscgolf.cz. Sledujte od 30.9. do 2.10., jak to všechno dopadne!

Díky letošnímu generálnímu partneru ligy – společnosti KOSTKA Stav, se stejně jako doposud můžete těšit na profesionálnější turnaj s mezinárodní účastí, který kromě samotných účastníků bude mnohem více myslet i na diváky a veřejnost. I tato poslední zastávka letošní CDGT bude mít dosah v různých médiích a také spoustu výstupů na internetu, o které se bude starat Martin Jaroš (fotografie), Tomáš Valík (videa) a Kryštof Novák (příspěvky a články). Už teď navíc můžeme prozradit, že se díky internetovému obchodu proDiscgolf.cz můžete těšit na play-by-play video z posledního kola nejlepšího flightu kategorie MPO. 

Zpět nahoru