CDGT: O pohár starosty města Uničov 2022 je tu!

CDGT: O pohár starosty města Uničov 2022 je tu!

Discgolfový klub DG Eagles Uničov vás zve na 3. turnaj CDGT: O pohár starosty města Uničov 2022. Tento tradiční turnaj proběhne už tento víkend. Jak už je letos zvykem, i uničovští organizátoři v čele s Petrem Bujnoškem si připravili nový, náročnější a taky „mokřejší“ layout. Oproti ostatním hřištím CDGT je uničovské hřiště stále o něco kratší a techničtější, určitě ale bude výzvou pro všechny startující.

Stejně jako na všech ostatních turnajích CDGT i v Uničově se budou hrát tři kola postupným startem od pátku 5.8. do neděle 7.8. Kapacita turnaje je 140 hráčů a v tuto chvíli je naplněná, soutěžit se bude ve čtyřech kategoriích MPO, FPO, MP40 a MJ18.

Turnaje se samozřejmě zúčastní česká discgolfová špička – již tradičně nebude chybět Petr Striegler, aktuálně vedoucí hráč tabulky CDGT 2022 v MPO, Nikola Moravcová, leadryně CDGT 2022 v FPO, Marek Šrom, první hráč tabulky CDGT 2022 v MP40 ani Martin Opršal, nejlepší junior v letošní sezóně CDGT. Tyto favority doplní nejen další hráčky české discgolfové špičky, ale také zkušení hráči ze zahraničí – z Polska a Slovenska.

Počínání discgolfistek a discgolfistů ve všech kategoriích budete moci sledovat na live scoringu idiscgolf.cz. První kolo začíná v pátek 5.8., druhé v sobotu 6.8. a třetí v neděli 7.8.2022.

Díky novému generálnímu partneru ligy – společnosti KOSTKA Stav, se můžete těšit na profesionálnější turnaje s mezinárodní účastí, které kromě samotných účastníků budou mnohem více myslet i na diváky a veřejnost. Každá zastávka CDGT teď bude mít dosah v různých médiích a také spoustu výstupů na internetu, o které se bude starat Martin Jaroš (fotografie), Tomáš Valík (videa) a Kryštof Novák (příspěvky a články). Už teď navíc můžeme prozradit, že se díky internetovému obchodu proDiscgolf.cz můžete těšit na play-by-play video z posledního kola nejlepšího flightu kategorie MPO. 

Všechny výstupy budou publikovány na FacebookuYouTube a Instagramu České asociace discgolfu.

Harmonogram a další informace o turnaji najdete zde.

Zpět nahoru