Začíná registrace na turnaje Konopiště Open 2023

Začíná registrace na turnaje Konopiště Open 2023

To, že Česká asociace discgolfu ve spolupráci s proDiscgolf.cz chystá další ročník legendárního mezinárodního turnaje Konopiště Open, už jste pravděpodobně zaznamenali. Teď však přicházíme s informací, že začíná registrace!

EuroTour Konopiště Open

Turnaje se v červnu 2023 na Konopišti uskuteční hned dva. Registrace na EuroTour Konopiště Open 2023 presented by Discmania (ten hlavní turnaj, 16.-18. června) začala již včera (20. prosince) ve 20:00 zde: https://www.discgolfscene.com/tournaments/ET_2_Konopi_t_Open_2023/register. Registrace je rozdělena na několik fází dle PDGA ratingu. Hráčské informace v Češtině najdete na registrační stránce a také zde: https://konopisteopen.com/turnaj-eurotour/informace-pro-hrace-et/.

Konopiště Amateur Open

Dnes (21. prosince) pak začíná registrace na turnaj Konopiště Amateur Open 2023 presented by Discmania (proběhne 9.-11. června). Tenhle turnaj je určený především pro amatérské hráče, kteří by chtěli zažít atmosféru Konopiště na vlastní kůži. Očekáváme hojnou českou i mezinárodní účast. Kategorie se otevřou pouze amatérské: MA1, MA3, MA40, FA1, FA3 a MJ15. Jsou však přístupné i profesionálním hráčům, kteří nepřekročili maximální amatérský rating dle PDGA (v MA1 do 970, v MA3 do 900, v MA40 do 920, v FA1 do 875 a v FA3 do 775, viz tato tabulka na webu PDGA). U amatérského turnaje žádné registrační fáze nejsou, bude to tedy stylem kdo dřív přijde, ten dřív mele. Další hráčské informace v Češtině najdete zde: https://konopisteopen.com/amatersky-turnaj/informace-pro-hrace-am/

Pro registraci na Disc Golf Scene si připravte platební kartu, součástí registrace je také platba startovného a povinného green fee.

Zpět nahoru