Proběhla společná schůze VR, klubů a organizátorů. Jaký je výsledek?

Proběhla společná schůze VR, klubů a organizátorů. Jaký je výsledek?

7. prosince proběhla schůzka VR ČADG snad s nejvyšší účastí za éru ČADG, neb na ní byly přítomny na tři desítky – členů VR ČADG, pozvaných turnajových ředitelů a zástupců klubů ČADG. Zápis ze schůze i prezentaci, která byla účastníkům schůzky představena, lze najít na zapisVR_2023-12-07 schůzka s organizátory.docx. Prezentaci a záznam ze schůze je možné najít zde.

Cílem této schůzky byla vedle představení projektu ČADG ligy hlavním organizátorům DG turnajů v ČR především společná diskuze nad pravidly fungování této nové virtuální soutěže, zakotvenými v SŘ 2024. Návrhy možných změn slíbila VR projednat na následující schůzi dne 14. 12. 2023 (např. přesuny mezi neobsazenými kategoriemi, nedávat nečlenům ČADG poplatek za turnaj ČADG ligy, nýbrž slevu členům ČADG).

Na konci schůzky apelovali stávající členové VR ČADG na hojnou účast na lednové mimořádné členské schůzi ČADG, která může přinést návrh na změnu stanov v podobě zakotvení online členské schůze, dále návrh na změnu poplatků za N – turnaje a hlavně volbu nové výkonné rady ČADG.  

Stále se žádný zájemce o post ve VR ČADG veřejně nepřihlásil a platí gentlemanská úmluva, že v případě nenaplnění VR ČADG, podají všichni její stávající členové rezignaci a budoucnost ČADG se tak stane více než nejistou.

Zpět nahoru