Obnovte si členství v ČADG pro rok 2022!

Obnovte si členství v ČADG pro rok 2022!

Rok se s rokem sešel a s blížící se novou sezonou je čas i na přihlášení či prodloužení členství v České asociaci discgolfu. Připomínáme, že to loňské platí do konce ledna.

Pro zaplacení členství je možné a výhodné využít nově vytvořenou variantu online platby přes platební bránu. Její velkou výhodou je, že po zaplacení Vám bude členství aktivováno automaticky a ihned. Odpadá tak čekání na ruční potvrzení, ke kterému dochází v případě klasického placení převodem na účet ČADG.

A jak tedy na to? Po přihlášení ke svému účtu na idiscgolf.cz klikněte na úvodní stránce na zelené tlačítko Žádost o členství. Po kontrole svých vyplněných údajů a udělení souhlasů odešlete žádost stiskem tlačítka na konci formuláře.  Na základě žádosti Vám bude doručen email s pokyny k platbě. V emailu je přímý odkaz na platební bránu.

Pokud jste členem klubu registrovaném v ČADG, můžete platit členství přes něj. V takovém případě kontaktujte prosím vedení svého klubu. Připomínáme však, že tato možnost hromadné platby se vztahuje pouze na discgolfisty, kteří již v minulosti byli členy ČADG.

V případě dotazů či potíží se prosím neváhejte obrátit na info@idiscgolf.cz.

Zpět nahoru