ČADG spouští nový web

ČADG spouští nový web

Česká asociace discgolfu spouští nové webové stránky pod novou doménou cadg.cz!

Na nových webových stránkách naleznete základní informace o českém discgolfu, o dění v asociaci a o turnajích konaných pod záštitou ČADG. Dále zde naleznete veškeré potřebné dokumenty spojené s českým discgolfem, které jsou nyní snadno dohledatelné. Web je integrovaný na stávající portál idiscgolf, takže zde naleznete i seznam nejbližších turnajů nebo mapu hřišť.

Nový web také cílí na začínající hráče, kteří by díky přehlednější struktuře měli nalézt potřebné informace. Všechny důležité informace a články k turnajům budou nově publikované pouze na webu cadg.cz.

Portál idiscgolf, který doznal také drobných změn, bude nadále fungovat! Primárním cílem tohoto webu je organizace turnajů a s tím spojených úkonů hráčů a organizátorů. ČADG nadále počítá s využíváním portálu idiscgolf jako hlavní platformy pro organizování turnajů v ČR a nadále bude investovat do jeho rozvoje.

Spuštěním nového webu tedy došlo k oddělení obecných informací o českém discgolfu – cadg.cz od turnajových respektive hráčských informací – idiscgolf.cz.

Zpět nahoru